Česká Jezdecká Federace - východočeská oblast

Poděkování sponzorům

2012-09-01 // V rámci východočeské oblasti působí řada prodejen jezdeckých potřeb. S oblastním výborem spolupracují zejména prodejny Zooprodukt - Ešpandr s.r.o., pana Pavla Vachutky, prodejna Mauricio a manželé Fassati. OV všem děkuje za spolupráci (nepochybně i jménem mnoha z vás, kteří jsou těmito prodejnami sponzorování), nicméně gratulace ke kulatému výročí působení patří dne firmě pana Jana Ešpandra. Níže naleznete krátké rezumé dvacetiletého působení pana Ešpandra a jeho manželky Lenky na trhu jezdeckých potřeb...

Prodejna Jezdecké potřeby  ZOOPRODUKT  vznikla před 20ti lety

 

    V září 1992 jsme otevřeli v Rychnově nad kněžnou prodejnu ZOOPRODUKT,  kde byly tehdy převážně chovatelské potřeby a prodejna fungovala pod firmou EXOLD spol.s.r.o. , kde jsem byl jednatelem. Od začátku jsme však měli v sortimentu potřeby pro koně, samozřejmě v té době odpovídající potřebám a požadavkům zákazníkům. Musíme si uvědomit, že v roce 1992 u nás bylo přibližně 18000 koní proti dnešnímu stavu 75000 koní.V tuto dobu se rušili jezdecké kluby při JZD, které začali bojovat s ekonomikou a koně rozprodávali.

 

V prodejně jsme měli základní nabídku jezdeckých potřeb, jako je uzdečka, stájovka a nějaké to sedlo. Největší zájem však byl náš servis oprav u sedláře. Postupem času přibylo koní a tím se zvětšil zájem o jezdecké vybavení .

 

 V roce 2000 nás oslovila přední italská firma jezdeckých potřeb TATTINI, která má tradici již od roku 1860 a nabídla nám výhradního distributora pro Českou republiku což platí dodnes.

 

Sortiment jezdeckých potřeb se velice rozšířil a my jsme s manželkou Lenkou v roce 2004 založili ZOOPRODUKT-Ešpandr s.r.o., kam jsme převedli veškeré aktivity prodeje jezdeckých potřeb. Samozřejmě jsme neustále hledali větší prostory.

 

 Dnes jsme v Týništi nad Orlicí a prodejní, skladové prostory máme na 1600m2 .

 

Zde se nachází sortiment pro jezdce parkurů, všestrannosti, vozatajství, westernového ježdění, trekkingového ježdění a to v provedení hobby tak i profi.

 

Na prodejně i v internetovém obchodě nabízíme sedla, uzdečky, kočáry, postroje, dečky pod sedlo a vše co potřebujete k vybavení pro koně. Samozřejmě máme také kompletní sortiment pro jezdce, stáj, pastviny a k ošetřování koní.V naší prodejně i v internetovém obchodě umíme poradit. Samy aktivně jezdíme a naše koně startovali a startují na závodech u nás i v zahraničí ve všestrannosti, parkurech i westernu.Jezdectví a zážitky z ježdění na koni nás vždy bavili, proto se účastníme i vyjížděk do přírody a setkání koňáků.

 

 Naše společnost v roce 2009 dosáhla významného ocenění od ČJF za podporu jezdeckého sportu. Já jsem byl též v loňském roce oceněn jako jezdec všestrannosti.

 

Jezdecký sport podporujeme a přinášíme též řadu novinek, které si můžete prohlédnout na našich stránkách www.zooprodukt.cz nebo na www.zooprodukt.com popřípadě www.tattini.cz 

 

Pokud Vás na článku něco zaujalo, neváhejte nás kontaktovat.
 
Děkujeme.                                                                             

 

                                                                                    Jan a Lenka Ešpandrovi.

© 2004-2011 Česká Jezdecká Federace - východočeská oblast | All rights reserved! | Site engine by Andrej Ramašeuski