Česká Jezdecká Federace - východočeská oblast

Zprávu vedoucího ekipy na MČR skoky Y+S

2016-08-22 // naleznete níže ...

Východočeši na MČR Y+S Martinice 2016
 
Ve dnech 15.-17. července se konalo v Martinicích u Březnice Mistrovství České republiky v parkurovém skákání pro kategorii mladých jezdců, seniorů a družstev. Východočeská oblast ČJF měla na startovních listinách hned devět svých reprezentantů, některé s vícero koňmi.
Finále soutěže družstev se konalo v sobotu odpoledne. Východočeši poskládali jedno čtyřčlenné a jedno tříčlenné družstvo, které přišlo o možnost škrtu nejhoršího výsledku. Skvělé výsledky, zejména v druhém kole, které překonali všichni čistě, mělo družstvo Východní Čechy 1 ve složení Kateřina Málková, Jiří Skřivan, Ondřej Málek a Rudolf Doležal. V součtu i s prvním kolem měli na kontě devět trestných bodů a tento výsledek stačil na celkové páté místo.
Tříčlenné družstvo Východní Čechy 1 (Sandra Tomaidesová, Miloslav Příhoda, MVDr.Zuzana Plundrová) dokončilo po dvou kolech s osmnácti trestnými body, což jim vyneslo devátou příčku na výsledkové listině z celkových sedmnácti družstev.
První nedělní finále patřilo mladým jezdcům. Do první desítky nejlepších se probojovala Kateřina Málková v sedle Chinty (SS Málek), kdy do třetího kola nastupovala nezatížena žádným trestným bodem. V třetím kole se však nevyhnula chybám a odnesla si tak z kolbiště 16 trestných bodů a na MČR v kategorii mladých jezdců dokončila osmá.
Mezi ženami se nejlepší výsledek povedl Sandře Tomaidesové a Cavallo 2 – první kolo mistrovské soutěže měli čistě, druhé s chybou a ve třetím šestnáct trestných bodů. Dvacet trestných bodů dohromady stačilo na dvanácté místo výsledkové listiny.
3. kolo jednotlivců se nejvíce povedlo Miloslavu Příhodovi v sedle Clear Jolie, kde pouze jednou chyboval a odnesl si ještě jeden trestný bod za čas. Celkových jedenáct trestných bodů za všechna tři kola mu stačilo na páté místo!
Chtěli bychom poděkovat všem za příkladnou reprezentaci oblasti – nejen jezdcům, ale i jejich týmům a všem, co se na úspěších Východočechů podíleli.

© 2004-2011 Česká Jezdecká Federace - východočeská oblast | All rights reserved! | Site engine by Andrej Ramašeuski