Česká Jezdecká Federace - východočeská oblast

O Evropě po Evropě

2017-08-22 // Tři zástupci Východočeské oblasti prošli sítem předepsaných kvalifikací a díky svým dobrým výsledkům mohli reprezentovat ČR ve svých disciplínách na evropských šampionátech.

 

Za tobychom jim a jejich týmům  nejen jménem OV VčO, ale i všech příznivců jezdeckého sportu,  chtěli poděkovat a opětovně jim pogratulovat za výborné výsledky. Děkujeme za krásné  zážitky, které jste nám všem svým vystoupení připravili.

V krátkém seriálu Vám  jednotlivé jezdce představíme a přineseme jejich poznatky z velkých sportovních událostí.

 

1.       Prvním je Eliška Skřivanová – Velvet – stáj For Riders, ME drezura – kategorie děti

O zážitky z ME se podělila Nataša Skřivanová

 

V neděli třináctého srpna jsme se vydali na dlouhou cestu do holandského Roosendaalu na ME dětí, juniorů a mladých jezdců v drezuře. Přivítalo nás krásné počasí, ale už druhý den jsme mokli…prostě Holandsko :D V úterý nás čekala veterinární přejímka. V ten samý den Eliška absolvovala trénink a desetiminutovou prohlídku obdélníku, která na ni připadla až po deváté hodině večer. Ve středu se již začalo závodit, ale dětem začínaly soutěže až ve čtvrtek. Ve středu večer se konal slavnostní nástup všech národů a ten jsme si všichni patřičně užili. Děvčata šla na nástup v moravských krojích a stala se tak středem pozornosti. Pro nás rodiče, to bylo, řekla bych, dost emotivní.  

Ve čtvrtek po obědě začala soutěž DU/B. Přiznám se, že jsem byla víc než nervózní :D. Konkurence byla opravdu velká.

Velvet zvládla atmosféru naprosto na jedničku a Eliška nám ukázala, jak má pevné nervy. Výsledek 65,700 nebyl vůbec špatný. Pátek byl pronás opět tréninkovým dnem a další start na Elišku připadl na sobotní odpolene. Tentokrát úloha DD a Elišce se s Velvet podařilo výkon ješte zlepšit a konečná známka 66,367 nás potěšila. Finále nám sice uteklo opravdu o kousek, ale nesmutníme. Pro všechny to byla obrovská zkušenost. Celá ekipa byla naprosto bezvadná, všichni si navzájem fandili, byli jsme opravdu tým. Ač to byly zatím největší závody, které jsme absolvovali, byly absolutně nejpohodovější, vše klapalo a navíc organizátoři byli velmi přátelští. Děkujeme za pomoc a tréninky Emě Kopuleté, vedoucí ekipy Kataríně Hlavové, celému týmu za podporu a všem co nám fandili doma. 

 

 

© 2004-2011 Česká Jezdecká Federace - východočeská oblast | All rights reserved! | Site engine by Andrej Ramašeuski