Česká Jezdecká Federace - východočeská oblast

SEMINÁŘ O MASÁŽÍCH PRO KONĚ JIŽ TUTO NEDĚLI!

2018-05-09 // pozvání do Hřebčína Ostrov u Chlumce nad Cidlinou naleznete níže ...

Dobrý den,

 
srdečně Vás zveme na seminář o relaxačních a sportovních masážích pro koně s Dominikou Kellerovou, který se uskuteční již tuto neděli 13. 5. 2018 od 8 do 17 hodin v areálu Hřebčína Ostrov u Chlumce nad Cidlinou. Cena tohoto semináře zahrnující teoretickou i praktickou část činí 2500,- Kč a je určen pro ty, co chtějí získat všeobecnou znalost v tomto odvětví. Pro ty, co by rádi absolvovali kurz s vlastním koněm a specializovali se tak na pomoc konkrétnímu koni, je určen seminář o týden později, tedy 20. 5. a jeho cena činí i s ustájením 3500,- Kč.
 
Závazné přihlášky posílejte prosím na pavlina.par@gmail.com.
 
Více info se dočtete níže v tomto emailu.
 
Těšíme se na příjemné setkání!
Pavlína Záhorová
 
 
Seminář je určen pro chovatele a majitele koní, kteří se chtějí naučit zásady správné masáže koní. Je vhodný pro laickou veřejnost , ale i pro specialisty například i z řad lidských masérů. Masáž je soubor ucelených hmatů sloužící k rehabilitaci nebo přípravě svalů na výkon. Velmi příznivě ovlivňuje fyzické i psychické zdraví koně. Masáž je vhodné poskytovat sportovním, pracujícím, nervózním, ale i rekreačním koním v rámci prohloubení pohody zvířete. Seminář obsahuje teoretickou přípravu vč. základů anatomie koně a praktická část je výuka diagnostiky problémových partií a soubor konkrétních masážních hmatů. Kurz je určen pro zájemce bez vlastního koně, koňské figuranty k praktické části výuky poskytne pořadatel. 
 
Cena kurzu je 2500,- Kč/os. (v ceně teoretická a praktická výuka, studijní materiály, drobné občerstvení) 
Maximální počet účastníků je 10. 
 
Více o Dominice: 
 
Absolvovala bakalářský obor zoorehabilitace a aktivní asistence se zvířaty, kde úspěšně obhájila závěrečnou práci na téma Využití Dornovy metody a masáží u koní na České zemědělské univerzitě. V Anglii studovala Equine Body Worker, který úspěšně zakončila roční Externship Work (titul EEBW). Absolvovala kurz Dornovy metody. Má vlastní pětiletou praxi rehabilitačních služeb pro koně.

© 2004-2011 Česká Jezdecká Federace - východočeská oblast | All rights reserved! | Site engine by Andrej Ramašeuski