Česká Jezdecká Federace - východočeská oblast

Equitana

2019-01-29 // Informace pro zájemceo účast naleznete níže ...

Dobrý den,

dovolujeme si Vás informovat o veletrhu EQUITANA - světové akci pro milovníky koní a jezdeckého sportu, která se letos koná od 9. do 17. března v německém Essenu Na Equitaně bude prezentovat své zboží 750 vystavovatelů z 24 zemí - od jezdeckých potřeb, krmiv a farmaceutických produktů, vybavení stájí a jízdáren, až po techniku pro pastviny. Samozřejmě budou vystaveny koně všech plemen, kteří budou předváděni v arénách přímo ve veletržních halách. Denně jsou na programu desítky praktických demonstrací, veterinárních seminářů a dalších kvalitních přednášek. Součástí programu budou večerní přehlídky: úchvatná Hop Top Show, která představí špičková čísla nejvyšší jezdecké i choreografické úrovně, Von Bredow-Werndl Live, Ludger Beerbaum Live, Monty Roberts Live a odpolední voltižní show Bleyer Volti-Magic.

Pro všechny zájemce nabízíme vstupenky na výstavu zcela ZDARMA (ušetříte 20-24 €), podmínkou je jen jednoduchá registrace. Na večerní programy vč. voltižní show je nutné koupit vstupenky zvlášť.

Byla bych vděčná, pokud byste informaci o Equitaně a volných vstupenkách předali i Vašim známým a dalším koňským nadšencům. Informace s fotkami můžete sdílet na facebooku (příspěvek17.12) - https://www.facebook.com/progrespartnersadvertising V případě dostatečného zájmu je možné vypravit autobusový zájezd.

Kontakt pro vstupenky: Olga Pešková, equitana@ppa.cz, tel. 277 010 660

Děkuji, přeji krásný den a také šťastný rok 2019

Děkuji za odpověď a přeji hezký den

Olga Pešková
tel. 277 010 660, 602 394 489
peskova@veletrzni-informace.cz
www.veletrzni-informace.cz

© 2004-2011 Česká Jezdecká Federace - východočeská oblast | All rights reserved! | Site engine by Andrej Ramašeuski