Česká Jezdecká Federace - východočeská oblast

Zprávu Markéty Kvapilové o dosavadním průběhu MČR ve všestrannosti

2020-08-01 // naleznete níže ...

MČR ve všestrannosti v Borové

Východočeši opět na scéně!  Celkem 44 dvojic se kvalifikovalo na letošní MČR ve všestrannosti. Naši jezdci opět startují ve všech vypsaných kategoriích a jako již tradičně jsou opět na všestrannostním šampionátu nejpočetnější ekipou.

Výbornými výsledky v drezurních zkouškách si mnozí zajistili dobrou výchozí pozici, soutěže družstev   jak velkých koní, tak pony, východočeši  ovládli.

Ve všestrannosti se většinou chleba láme v crossu. A ani tady naši jezdci nezklamali a po druhém dnu nás opět potěšili skvělými výsledky. V soutěži týmů družstvo VčO 2 zůstalo ve vedení, VčO 1 skončilo na třetím místě,  VčO 3 na skvělém pátém místě a VčO 4 na 11. místě. I v týmech v soutěži pony jednoznačně východočeské jezdkyně zazářily a zatím obsadily 1. a2. místo.

V soutěži seniorů Miriam Záveská je zatím na 7. místě, v kategorii U25 s těsným rozdílem jsou východočešky na 4. až 7. místě, mezi staršími juniory  máme zatím hezké 2. a 6. místo. Mladší juniorky se také nezratily, zatím 3. a 4. místo, v soutěži dětí 1. až 3. místo. Z prvního místa budeme startovat i v soutěžích  pony  a to v obou věkových kategoriích!

Držme tedy pěsti do finiše!

© 2004-2011 Česká Jezdecká Federace - východočeská oblast | All rights reserved! | Site engine by Andrej Ramašeuski