Česká Jezdecká Federace - východočeská oblast

Informce pro stavitele tratí (skoky)

2022-02-24 // viz níže ...

Skoková komise ČJF na svém únorovém on-line zasedání projednala a konkretizovala průběh refreshingu stavitelů v roce 2022. Dále citujeme ze zápisu: "Uskuteční se pouze ve dvou uvedených termínech.  V březnu 2022 se uskuteční povinné školení pro stavitele parkurů 1,2. a 3. třídy se zahraničními staviteli. Kurzy budou dva, a to na Moravě ve Frenštátu pod Radhoštěm v termínu 19. - 20. března a v Čechách v areálu Chuchle Arena Praha 26. - 27.března Lektorkou na Moravě bude maďarská stavitelka Magdolna Erdelyi – asistent Robert Smékal a Ing. Jan Šíma a v Praze Belgičan Marc Debaere asistenti Petr Mašek, Zdeněk Krpela."

 

Ovšem po otevření těchto dvou akcí v JISu (už se na ně můžete přihlásit), jsou ve Frenštátě kromě maďarské stavitelky uvedeni Robert Smékal a Petr Mašek, v Praze pouze školitel Marc Debaere (v databázi FEI je evidován ukrajinskou federací a uvedeno, že má ukrajinské občanství). Takže uvidíme, jak to vlastně bude.  

 

Další informace jsou již na obou místech stejné: Poplatek za kurz činí 1000,-Kč. Jídlo a ubytování je možné si zajistit u organizátora prostřednictvím Markéty Kramolišové z ČJF, marketa.kramolisova@cjf.cz 


Přesný časový harmonogram, jak uvádí skoková komise, bude účastníkům zaslán emailem, jeden den proběhne teorie a prezentace, druhý den praxe přímo na kolbišti a stavba kurzů. 

 

V rámci těchto refreshingů má být představen a otevřen program rozvoje asistentů stavitelů podporovaný ČJF.

© 2004-2011 Česká Jezdecká Federace - východočeská oblast | All rights reserved! | Site engine by Andrej Ramašeuski