Česká Jezdecká Federace - východočeská oblast

MČR Martinice - den třetí

2015-07-20 // Popis třetího dne MČR skoky D+J od Michaely Javůrkové naleznete níže ...

Martinice den třetí
 
            V neděli 19.07. finišovalo Mistrovství České republiky v parkurovém skákání dětí a juniorů. Týmový duch Východočechů a radost z vítězství družstva se přenesla i do následujícího finálového dne - všichni jsme fandili a přáli štěstí druhým.
            O první nedělní medaili se rozhodovalo mezi dětmi. Sára Finsterle s Eurydikou překonala parkur bez jediné chybičky, stejně jako tři další jezdkyně, s kterými se následně rozeskakovala. Sára se však v rozeskakování nevyhnula jednomu zaváhání a musela čekat na výsledky ostatních. Jelikož byla ale bezchybná jediná dvojice, Anna Lani Novak, Sáru rychlý čas posunul na stříbrnou příčku!
            Třetí kola MČR dětí se účastnila ještě Anna Slušná v sedle Adiže, která tento parkur dokončila s osmi trestnými body, celkově ze všech kol pak s 20tr.b.
            Do první desítky nejlepších jezdců z kategorie mladších juniorů se Východočeši dostali celkem tři. Po skvělém výkonu v posledním kole Matouš Kořínek a Chique s celkovými čtyřmi trestnými body získal bronzovou medaili! Trochu smolný výsledek, 5tr. bodů, měla za celé mistrovství Denisa Menšíková s Eliotem. To stačilo na šesté místo mezi mladšími juniory. Na deváté místo se ještě probojovala Lucie Šrámková s Anjou K, když dokončila finále s devíti trestnými body.
            Šestnáct trestných bodů si z třetího kola odvážely Pavla Benešová s Asteres a Vanda Tmějová v sedle Žane Mag.
            V kategorii starších juniorů nastoupila do třetího kola pouze Eliška Jandová s Ilusive Queen. Předvedly se na výbornou, čistý parkur a poměrně rychlý čas jim zajistil páté místo.
            Gratulujeme medailistům a děkujeme za skvělé předvedení Východočeské oblasti!
 

© 2004-2011 Česká Jezdecká Federace - východočeská oblast | All rights reserved! | Site engine by Andrej Ramašeuski