Česká Jezdecká Federace - východočeská oblast

Medailové žně východočechů na MČR všestrannosti ve Vrchovanech

2021-08-02 // čtěte níže ...

Jezdci všestrannosti velmi úspěšně reprezentovali naši oblast na republikovém šampionátu ve Vrchovanech ve dnech 29.7.-1.8.  Během čtyřdenního klání vybojovali celkem 14 medailí, z toho 3 medaile v soutěži týmů. To je zatím nejlepší výsledek posledních let!

V každé kategorii byli východočeši na stupních vítězů. Zlaté individuální medaile si přiváží ze soutěže dětí, mladších juniorů, starších juniorů a U25. Stříbrné individuální medaile získali v kategoriích seniorů,  dětí na velkých koních a  zároveň i v obou věkových kategoriích jezdců na pony. Bronz patří našim jezdcům v kategorii seniorů, mladších juniorů a v kategorii jezdců na pony 13-16 let.

 Silnou stránkou východočechů jsou týmové soutěže, i letos bylo potvrzeno! Zlato v soutěži družstev na velkých koních i zároveň v družstvech pony, kde byly skvělé výkony podtrhnuty ještě ziskem stříbrné medaile.

Děkujeme všem účastníkům MČR za předvedené skvělé výkony, příkladnou reprezentaci oblasti a za krásné 4 dny v neskutečně přátelské atmosféře!

ing. Markéta Kvapilová

předsedkyně OV VčO








© 2004-2011 Česká Jezdecká Federace - východočeská oblast | All rights reserved! | Site engine by Andrej Ramašeuski