Česká Jezdecká Federace - východočeská oblast

MČR ve všestrannosti v kategoriiích družstva, U25 a senioři bylo zahájeno!

2022-09-10 // čtěte nížě ...

Početná výprava východočechů se vydala pod vedením vedoucího ekipy Petra Myšky a asistentkou Janou Hockovou do jihočeského jezdeckého areálu v  Borové. Letošní MČR se koná v rámci mezinárodních závodů společně s Finále KMK. Do Borové se tento víkend sjelo 175 startujících. Čtvrtek a  pátek patřil drezurním zkouškám a východočeši bojovali o ten nejlepší start do jednotlivých soutěží.
V kategorii U25 obsadila po drezuře Šárka Votavová 3. místo, Anežka Lexová  7. místo.
V kategorii seniorů se 3 východočešky s těsným rozdílem dostali mezi prvních 5 nejlépe umístěných , a to Eliška Orctová na 3. místě, Lucie Příhodová na 4. místě, Diana Lochmanová na 5. místě. Petr Myška je zatím na 11. místě.
Nejsilnější zbraní jsou ve všestrannosti pro východočechy soutěže týmů. A tady je to doopravdy dobře rozjeté. Družstvo VčO 1 ve složení Eliška Orctová, Jan Holec, Petr Myška a Tereza Sluková se skóre 92,9 trestných bodů zaujalo po drezuře první místo, družstvo VčO 2 ve složení Nikola Jindrová, Lukáš Létal, Petr Vančura a Pavel Chvojka se ziskem 115,4 trestných bodů je zatím třetí s odstupem pouhých 4 bodů na druhou příčku.
Držme našim jezdcům pěsti do zítřejšího crossu!

© 2004-2011 Česká Jezdecká Federace - východočeská oblast | All rights reserved! | Site engine by Andrej Ramašeuski